65+ vervoer

65+ vervoer

Bent u 65+ ?

Bent u 65-plusser, dan heeft u bij ons recht op korting. Deze bedraagt 15% van de ritprijs zoals aangegeven op de taximeter. U kunt de Allure 65+ pas telefonisch of per e-mail aanvragen. Heeft u vragen over de Allure 65+ pas, neem dan contact op (telefonisch en/of contactformulier).

Heeft u een afspraak in het Isala Ziekenhuis? Of wilt u even naar de kapsalon. U ontvangt van ons 15% korting op de gehele ritprijs.

Taxi Allure verzorgt ritten binnen Zwolle. Van bijvoorbeeld Stadshagen naar Assendorp. Maar wij rijden ook in de plaatsen rondom Zwolle.

Wagenpark

Om nog een stapje verder te gaan heeft Taxi Zwolle ook speciale taxi’s. Deze zijn voor mensen met bijzondere fysieke behoeften, zoals meer beenruimte en een hogere instap. Dit geeft gelegenheid voor meer comfort tijdens het reizen. Bovendien is het reizen met de taxi veel gemakkelijker dan met het OV. Het kost namelijk veel minder tijd om een taxi te reserveren en de chauffeur helpt je graag met instappen.

Trots

Chauffeurs die u kent, Auto’s die u kunt vertrouwen. Prijzen die niet veranderen met het weer. Trots om Zwolle te voorzien van betrouwbare en veilige taxidiensten.

© Copyright 2022 Taxi Allure Zwolle.