Over ons

Zwolle is een geweldige plek. We hebben er ons thuis van gemaakt. We wonen hier. Wij werken hier. Wij spelen hier. We genieten van de grachten, de winkels, de festivals, de restaurants, de parken en wijken.

Onze Doel

Onze doel is om mensen en goederen op een veilige, prettige en snelle manier door de stad Zwolle te verplaatsen.

We streven ernaar een gewaardeerde dienstverlener te zijn voor degenen die hier wonen; een zorgzame partner voor onze gemeenschap; een gastvrije ambassadeur voor bezoekers van andere plaatsen; een dankbare werkplek voor onze medewerkers; en een modelbedrijf voor anderen in onze branche.

We zijn er voor jou

In de taxibranche is geen dag het zelfde. Elke dag is anders. Klanten. Weer. Seizoensgebonden evenementen. Het leven in het algemeen. Verandering houdt ons scherp.

“Hoe hebben we het gisteren gedaan en wat kunnen we morgen doen om een betere ervaring voor onze klanten te creëren?” Wij monitoren hoe onze chauffeurs u van dienst zijn geweest; hoe lang je op een taxi hebt gewacht, waar we je hebben opgehaald, waar je naartoe bent gereisd. We lokaliseren en bespreken serviceproblemen. Wij lossen problemen op en voeren veranderingen door.

Uw feedback is van cruciaal belang om u beter van dienst te kunnen zijn. Als u vragen of opmerkingen heeft over uw reizen met Taxi Allure Zwolle, laat het ons dan weten. Elke uitdaging waarmee we worden geconfronteerd, creëert een kans om uw taxi-ervaring te verbeteren.

 

Trots

Chauffeurs die u kent, Auto’s die u kunt vertrouwen. Prijzen die niet veranderen met het weer. Trots om Zwolle te voorzien van betrouwbare en veilige taxidiensten.

© Copyright 2022 Taxi Allure Zwolle.