WIE WIJ ZIJN

Wij streven er naar om u steeds beter van dienst te kunnen zijn.

Ons Team

We zouden hier niet zijn zonder ons hardwerkende team: chauffeurs, planners, monteurs, administratief en operationeel personeel wiens doel is om u op de snelste, veiligste en meest plezierige manier te brengen waar u heen moet. Dankzij hen houden we Zwolle 365 dagen per jaar, 24 uur per dag in beweging.

De chauffeurs bij Taxi Allure Zwolle beschikken allemaal over de wettelijke vereiste gegevens. Zoals een landelijke examen theorie en praktijk afgenomen bij het CBR. Ook beschikken onze taxichauffeurs over een goedgekeurde medische verklaring om verantwoord deel te nemen aan het verkeer en een continue gescreende Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Deze vereisten zorgen ervoor dat men zich gekwalificeerd heeft als taxichauffeur.

Maar dit vinden wij nog niet genoeg bij Taxi Allure Zwolle. Daarom leggen al onze chauffeurs ook een cursus ‘Omgaan met dialysepatiënten in de taxi’,’Omgaan met agressie’  Training “Rijden bij gladheid en sneeuw’ af. Kortom, veel cursussen en trainingen die ervoor zorgen dat u een gekwalificeerd en bekwaam taxichauffeur mag verwachten.

Onze Geschiedenis

Al langer dan tien jaar zijn wij gespecialiseerd in het vervoeren van klanten en goederen. In deze tien jaar hebben we een goed reputatie opgebouwd op gebied van betrouwbaarheid, service en veiligheid.

Voor ons team staat klanttevredenheid altijd op nummer één, daarom zorgen wij altijd

voor uitstekende service.

Trots

Chauffeurs die u kent, Auto’s die u kunt vertrouwen. Prijzen die niet veranderen met het weer. Trots om Zwolle te voorzien van betrouwbare en veilige taxidiensten.

© Copyright 2022 Taxi Allure Zwolle.