Rijden op rekening

Rijden op rekening

Middels het rijden op rekening kunt u als bedrijf of als instelling snel en efficiënt een taxi reserveren zonder direct af te rekenen.

Taxi Allure verzorgt de meest uiteenlopende ritten, ook buiten Zwolle. Zo regelen wij vaak het vervoer van en naar verschillende luchthavens en hotels maar ook voor andere zakelijke ritten kunt u altijd een beroep op ons doen.

Wij ontvangen bijvoorbeeld uw gasten en/of medewerkers uit naam van uw bedrijf op Schiphol en begleiden hen naar de afgesproken bestemming. Of een medewerken die tijdelijk zelf niet meer naar werk kan rijden.

Bij ons bent u altijd verzekerd van een betrouwbaar en veilige taxi. Taxi Allure Zwolle vergemakkelijkt uw zakelijk vervoer op alle mogelijke manieren. En natuurlijk profiteert u ook van de optimale service die wij onze klanten bieden.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van zakelijk taxivervoer? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel 038-4536090.

Trots

Chauffeurs die u kent, Auto’s die u kunt vertrouwen. Prijzen die niet veranderen met het weer. Trots om Zwolle te voorzien van betrouwbare en veilige taxidiensten.

© Copyright 2022 Taxi Allure Zwolle.