Schipholvervoer

Schiphol vervoer

Van en naar Schiphol met onze door-to-door Schiphol Taxi service. Een goed begin van uw vakantie begint al bij het vertrek van huis naar de luchthaven. Taxi Allure verzorgt dit vervoer graag voor u. Een rit van of naar de Schiphol reserveren kan direct op deze site. Ook kunt u vrijblijvend contact opnemen met onze centrale. 038-4536090

Voertuigen

Laat ons weten hoeveel passagiers en koffers er mee gaan. Wij regelen de geschikte auto.

Tarieven

Schipholtaxi tarieven 2022:

1 t/m 4 personen € 179,-

5 t/m 8 personen € 212,50,-

Boven genoemde prijzen gelden voor Schiphol vervoer vanuit Zwolle en een straal van 15 km. eromheen mits de taxi 48 uur van te voren is gereserveerd.

 

Plan je reis….

Houd bij het boeken van een taxi naar de luchthaven rekening met:

-De werkelijke rijtijd, voeg de aanbeveling van de luchthaven toe om er op tijd te zijn (In het algemeen moet je voor Europese vluchten twee uur van tevoren op Schiphol zijn, en voor intercontinentale vluchten drie uur en voeg nog een ½ uur tot uur toe voor een veiligheidsmarge (d.w.z. verkeer). Neem contact op met uw lokale luchtvaartmaatschappij of luchthaven voor de voorgestelde voorbereidingstijd.

-Boek uw rit van tevoren online, via onze contact formulier of door te bellen naar 038-4536090 om ervoor te zorgen dat uw taxi op tijd arriveert.

-Controleer uw vluchtstatus voor uw rit door de website van hun luchthaven te bezoeken en uw vluchtnummer te zoeken. Als u de ophaaltijd van uw taxi wilt wijzigen, kunt u ons bellen om een nieuwe afspraak te maken. Er zijn geen annuleringskosten voor een wijziging in de reservering. Ook voor een annulering van de rit brengen wij geen kosten in rekening.

Als u vragen heeft over het boeken van uw rit naar de luchthaven, neem dan contact met ons op via het contact formulier of bel ons 038-4536090

Trots

Chauffeurs die u kent, Auto’s die u kunt vertrouwen. Prijzen die niet veranderen met het weer. Trots om Zwolle te voorzien van betrouwbare en veilige taxidiensten.

© Copyright 2022 Taxi Allure Zwolle.