Snel & veilig

Snel & veilig: dat is waar Taxi Allure voor staat. Wij brengen u via de meest optimale route en tegen een vriendelijk prijsje naar iedere gewenste locatie. Veiligheid staat daarbij te allen tijde voorop. Taxi Allure kunt u vertrouwen.

Snel & veilig en meer met Taxi Allure

Naast het feit dat wij u snel en veilig van A naar B brengen, kunt u van nog veel meer van ons verwachten:

  • Wij zijn 24/7 bereikbaar, 365 dagen per jaar;
  • Al onze chauffeurs zijn in het bezit van een chauffeurspas;
  • Wij zijn er voor iedereen; jong, oud, zakelijk- én uitgaanspubliek;
  • In onze taxi’s kunt u pinnen;
  • Wij zijn 100% betrouwbaar.

Taxivervoer voor iedereen

Bent u benieuwd hoe wij u van dienst kunnen zijn? Zoals gezegd zijn wij een taxibedrijf voor iedereen. Wij bieden zowel personenvervoer als groepsvervoer. Tevens hebben wij speciale regelingen voor 55+ers en bedrijven of instellingen. En heeft u al van onze speciale service voor Schipholvervoer gehoord? Wij bezorgen u een fijne vakantie vanaf het vertrek van uw huis. Ook voor veilig en snel vervoer naar Schiphol bent u bij Taxi Allure aan het juiste adres!

Taxi reserveren bij Taxi Allure

Reserveer nu uw taxi bij Taxi Allure. Maak direct online een reservering (maximaal 12 uur van te voren indienen). U kunt ons ook 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereiken via het volgende telefoonnummer 038-4536090. Snel & veilig van A naar B met Taxi Allure.

Trots

Chauffeurs die u kent, Auto’s die u kunt vertrouwen. Prijzen die niet veranderen met het weer. Trots om Zwolle te voorzien van betrouwbare en veilige taxidiensten.

© Copyright 2022 Taxi Allure Zwolle.