Zwolle taxi

In Zwolle een taxi nodig?

In Zwolle met de taxi ergens naar toe? Taxi Allure rijdt u graag op een veilige, snelle en goedkope manier naar uw bestemming. Al 4 jaar zijn wij een begrip in Zwolle en omstreken. Wij rijden u altijd met een glimlach naar uw gewenste locatie. Bij ons kunt u terecht voor vele diverse soorten vervoer. Kijk gerust eens rond en ontdek de mogelijkheden van Taxi Allure!

Taxi Allure, dé taxi van Zwolle

Wij staan bekend om onze professionele benadering. Bij ons bent u geen nummertje, wij behandelen u altijd persoonlijk. En bij ons hoeft u niet bang te zijn teveel te betalen. Wij brengen u gegarandeerd via de meest optimale route naar uw bestemming. Al onze chauffeurs zijn ervaren en in het bezit van een chauffeurspas. Veiligheid staat te allen tijde voorop! Heeft u geen contant geld bij de hand? Geen probleem! In onze taxi’s kunt u pinnen. Bij Taxi Allure is de klant koning!

Vervoer voor iedereen met Taxi Allure

Taxi Allure is er voor iedereen, zowel privé als zakelijk. Soorten vervoer die wij aanbieden zijn:
  • Met ons personenvervoer staan wij 24/7 klaar en brengen wij u naar uw bestemming;
  • Groepsvervoer biedt uitkomst indien u bijvoorbeeld een avondje gaat stappen met uw vrienden;
  • Bedrijf of instelling? Rijden op rekening is dan interessant. Snel reserveren, achteraf betalen;
  • Bent u ouder dan 55 jaar? Met onze 55+ vervoer hebt u recht op 15% korting.
Naast bovenstaande diensten, bieden wij ook nog Schipholvervoer aan. Komt u uit Zwolle of woont u er in een straal van 15 km omheen en zoekt u vervoer naar Schiphol? Ook dan verzorgt Taxi Allure graag uw rit. Een stuk goedkopere en veiligere oplossing dan zelf rijden en uw auto parkeren op Schiphol!

Reserveer online een taxi

Wilt u ook veilig en snel op uw bestemming aankomen met een taxi in Zwolle? Taxi Allure bezorgd u graag een prettige taxirit. Reserveer direct online een taxi (maximaal 12 uur van te voren indienen). Wilt u meer weten over Taxi Allure? Aarzel dan niet en neem contact met ons op! U kunt ons 365 dagen per jaar, 24 uur per dag en 7 dagen per

Trots

Chauffeurs die u kent, Auto’s die u kunt vertrouwen. Prijzen die niet veranderen met het weer. Trots om Zwolle te voorzien van betrouwbare en veilige taxidiensten.

© Copyright 2022 Taxi Allure Zwolle.